OVER ONS
Ons Bedrijf

Lange ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in interieurbeplanting. Wij adviseren bedrijven en instellingen op het gebied van groenvoorzieningen zoals interieurbeplanting, groenarrangementen en groendecoraties.
Wij maken hoofdzakelijk gebruik van hydrocultuur. Dat vergt veel minder onderhoud dan planten in bakken met een aardecultuur. Dat scheelt U aanzienlijk in onderhoudskosten!
Wij leveren niet alleen de beplanting, maar kunnen voor U ook het onderhoud uitvoeren. Voor een periodiek onderhoud kunt U met ons ook een onderhoudscontract afsluiten.

Kort gezegd, wij bieden het hele traject, van advies, via idee naar levering en onderhoud!

Werkwijze

De oriëntatie voor een groenadvies vindt op uw bedrijf plaats. Tientallen jaren ervaring leert dat wij altijd een passend advies voor U zullen vinden.

Omdat wij onafhankelijk zijn hebben wij alle vrijheid te kiezen voor díe beplanting en aanverwante producten, die naadloos op uw interieur zullen aansluiten.
Veelvuldig contact met gerenommeerde kwekers garandeert kwaliteit en actualiteit van geleverde producten. Ook beplanting is tenslotte aan mode onderhevig!
Onze creativiteit, flexibiliteit én zorgvuldigheid geven U zekerheid dat uw bedrijfsinterieur een visitekaartje is voor uw bedrijf!

Onze Services

  • Vrijblijvend advies
  • Periodiek onderhoud
  • Maatwerk
  • Lange garantie

Een greep uit onze producten